Nebija ko darit nolemu palidot lidz izdomaju nosesties un krana :D
4 posters
Author
Subject: Nebija ko darit nolemu palidot lidz izdomaju nosesties un krana :D Thu May 21, 2009 7:42 pm
Nebija ko darit nolemu palidot lidz izdomaju nosesties un krana pagruti bija nolemu izkapt ari uz tā krāna bet nokritu leja un lauzu kaklu
Rku vel viens tikko paveicu
darkly24 =LV=
Subject: Re: Nebija ko darit nolemu palidot lidz izdomaju nosesties un krana :D Thu May 21, 2009 8:41 pm
Tu ar pelīti vadi helihopteru...?
LATBOY =LV=
Subject: Re: Nebija ko darit nolemu palidot lidz izdomaju nosesties un krana :D Thu May 21, 2009 9:18 pm
Es ar peliti vadu un ar bultinjam man nesanaak!
darkly24 =LV=
Subject: Re: Nebija ko darit nolemu palidot lidz izdomaju nosesties un krana :D Thu May 21, 2009 9:33 pm
Es atkal nespēju iedomāties kā var manevrus veikt ar pelīti...!
=LV=Snow-White-Apple
Subject: Re: Nebija ko darit nolemu palidot lidz izdomaju nosesties un krana :D Thu May 21, 2009 10:22 pm
Es tikai un vienigi ar peliti a vaitad var savādāk ? :O tikai pele vai Jopad
Tuzix =LV=
Subject: Re: Nebija ko darit nolemu palidot lidz izdomaju nosesties un krana :D Fri May 22, 2009 1:25 pm
Dj-Rim4iX wrote:
Es tikai un vienigi ar peliti a vaitad var savādāk ? :O tikai pele vai Jopad
var arī tikai ar klaviatūru ar bultiņāk kā parasti bet ar num padu vadīšana!
darkly24 =LV=
Subject: Re: Nebija ko darit nolemu palidot lidz izdomaju nosesties un krana :D Fri May 22, 2009 2:34 pm
Rim4ik tu caur mazo angāru Mutrah city dokos vari izlidot...? Jauztaisa tas dragreis ar helīšiem...!
=LV=Snow-White-Apple
Subject: Re: Nebija ko darit nolemu palidot lidz izdomaju nosesties un krana :D Fri May 22, 2009 7:40 pm
Nu davai var jau pameģināt dod ziņu kad gribi man skype - rimo1991 un ta djau ari padragosim ar heļim tik ņem vērā ka no 28 nebušu latvijā tapēc nebušu redzems laikam ka lidz ziemasvētkiem
Sponsored content
Subject: Re: Nebija ko darit nolemu palidot lidz izdomaju nosesties un krana :D
Nebija ko darit nolemu palidot lidz izdomaju nosesties un krana :D