| Evrikorus.. | |
|
+5darkly24 karlis_kavacis kirdik007 Barts Homerjsimpson 9 posters |
|
Author | Message |
---|
Homerjsimpson Admin
| Subject: Evrikorus.. Thu May 07, 2009 6:16 pm | |
| Evrikorus (atvainojos, ja nepareizi rakstu nicku) mūs izaicina uz CW. proti, =LV= pret viņa klanu. 6 vs 6 ... 2 roundi muttrah city un 2 roundi kartē pēc viņu izvēles, tātad kopā 4 roundi.
Mums ir vajadzīgi 6 cilvēki, kas spēlēs... piesakās, uzrakstat iemeslu, kāpēc tam jābūt TEV! | |
|
| |
Barts Moderātors Lv
| Subject: Re: Evrikorus.. Thu May 07, 2009 6:52 pm | |
| Gribētu mēginat Kāpēc tieši man ? ee laikam es parasti es pēc action palieku vienīgais dzīvais. Vell es esmu REMBO !!! EDIT: PArasti kitu ņemu MEdic
Last edited by Barts on Thu May 07, 2009 11:18 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
kirdik007 =LV=
| Subject: kirdik007 Thu May 07, 2009 7:10 pm | |
| Vareetu konkreetaak,kad ir paredzeeta sakershanaas?Es sevi atstaatu rezervistos,ja nu kaads neierodas,jo ar adatu durt man roka nenodrebees | |
|
| |
karlis_kavacis Admin
| Subject: Re: Evrikorus.. Thu May 07, 2009 7:58 pm | |
| Kidirk ... šķiet, ka vajadzēs pa fikso cept augšā tavu serveri .... man ta vēl DSL bišķi nogļukos un viss prieks vējā | |
|
| |
darkly24 =LV=
| Subject: Re: Evrikorus.. Fri May 08, 2009 10:56 pm | |
| Laikam man būtu jāpiesakās...! Varu būt vai nu pilots...vai nu....nu jūs jau paši laikam noprotat...(Padomdevējs squadleaderim taktikā) Vēl ļoti noderētu kāds kurš prot āķi mest! Visi kas piesakās uz CW lūdzu norunājam kurā dienā mēs varētu noorganizēt šīs sacīkstes,es domāju dienu kad visiem būs brīvs laiks! Man ir brīvs laiks 14.05.09 vai 15.05.09.
Last edited by karlis_kavacis on Sat May 09, 2009 1:04 am; edited 1 time in total (Reason for editing : pietrūka burtiņš vārdā lūdzu ... bija "lūdu") | |
|
| |
karlis_kavacis Admin
| Subject: Re: Evrikorus.. Sat May 09, 2009 1:06 am | |
| Piesakos vai nu uz Huey pilota vietu, vai arī uz Āķa metēja lomu | |
|
| |
Tuzix =LV=
| Subject: Re: Evrikorus.. Sat May 09, 2009 10:18 am | |
| nu es laikam piesakos uz rezervistu! jo zinu ka neesmu nekāds pro bet klausu sqadlīderim un man patīk spēlēt ar parsto kitu! šauju diezgan labi parasti killi iet ar plus zīmi! aa un spēlēju ar jums jau diezgan sen! TĀKĀ IZLEMIET! A un ja savāksimies daudz tad es domāju labākajiem jāspēlē ! | |
|
| |
R.Kirils =LV=
| Subject: Re: Evrikorus.. Sat May 09, 2009 11:11 am | |
| Protams es arī vēlētos piedalīties šajā pasākumā | |
|
| |
karlis_kavacis Admin
| Subject: Re: Evrikorus.. Sat May 09, 2009 5:06 pm | |
| Man ir ideja ... nekādas pieteikšanās... vnk visi spēlē ... tā jau esam tik kādi 10 ... un pat ja tev ne visai padodas šaut, tad vismaz FB racēji vai mediķi mums noderēs
My bad .... norunāts bija 6 cilvēki
| |
|
| |
Tuzix =LV=
| Subject: Re: Evrikorus.. Sun May 10, 2009 10:26 am | |
| NU vajadzētu nosaukt tās personas kas spēlēs lai zin trenēties! utt. jo tagat sanāk tikai tukša runāšana vien! a nu jā vēl nav izvēlētas tad vajadzētu kautkādā balsošanā vai kautkā tā izvēlēties! | |
|
| |
karlis_kavacis Admin
| Subject: Re: Evrikorus.. Sun May 10, 2009 11:30 am | |
| Tuxikam Tuzixam taisnība ... šodien divos runājam, bet līdz tam lūk pagaidu saraksts(neapstiprināts):
Squad 1: Squad Leader - Homerjsimpson Barts darkly24 karlis_kavacis R.Kirils
Rezerve: kirdik007 Tuzix
Last edited by karlis_kavacis on Sun May 10, 2009 1:57 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : ups ... steigā rakstīju, sorry Tuzix) | |
|
| |
Tuzix =LV=
| Subject: Re: Evrikorus.. Sun May 10, 2009 11:39 am | |
| - karlis_kavacis wrote:
- Tuxikam
labāk rakstii tuzikam sādos brīžos Sory pa offtopic! | |
|
| |
darkly24 =LV=
| Subject: Re: Evrikorus.. Sun May 10, 2009 4:46 pm | |
| Nu tad vajag jau izlemt kurš no rezervistiem spēlēs, jo pagaidām squadā sanāk 5 spēlētāji! Ja zināms ka mēs spēlēsim Muttrah city 2 mapē tad vajadzētu plānu izkalt kur, ko un kā darīsim! Es prasiju Kārlim vai nevar izveidot forumā kādu atsevišķu sadaļu kurā varētu ieiet teiksim tikai =LV= grupas biedri un tur varētu apspriest kaujas plānus un taktiku, tā lai citi nezin mūsu plānus piem kāds no klana pret kuru mēs spēlēsim! Pagaidām Kārlis man nav atbildējis vai ko tādu ir iespējams uztaisīt! | |
|
| |
karlis_kavacis Admin
| Subject: Re: Evrikorus.. Sun May 10, 2009 4:59 pm | |
| Es tev atbildēju un bija pat uztaisīts tur tik viens vai divi cilvēki parādījās, tāpēc sadaļu izdzēsu
nē kļūdījos ... neatbildēju
Last edited by karlis_kavacis on Sun May 10, 2009 5:00 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Barts Moderātors Lv
| Subject: Re: Evrikorus.. Sun May 10, 2009 5:00 pm | |
| Wtf nevajadzeja izdzest to sadaļ vnk visi nevar atķerties no hokeja dzeršanas | |
|
| |
darkly24 =LV=
| Subject: Re: Evrikorus.. Sun May 10, 2009 5:10 pm | |
| Nu vecīt es strādāju, nebija laika tur ieiet, es butu licis prieksha kadas idejas kad butu laiks brīvs! Tiešām kāpēc tu jau izdzēsi? | |
|
| |
karlis_kavacis Admin
| Subject: Re: Evrikorus.. Sun May 10, 2009 6:13 pm | |
| | |
|
| |
The_Champ23 =LV=
| Subject: Re: Evrikorus.. Sun May 10, 2009 9:53 pm | |
| | |
|
| |
karlis_kavacis Admin
| Subject: Re: Evrikorus.. Mon May 11, 2009 12:12 am | |
| Ok ... updeits sarakstam ... vēl joprojām NAV galējais variants, bet vairāk kā atspēriena punkts
Squad 1: Squad Leader - Homerjsimpson
Squad 2: Squad Leader - darkly24 karlis_kavacis
Unknown: (sorry, bet es piemirsu kurš kur) R.Kirils Barts
Rezerve: kirdik007 Tuzix The_Champ23 | |
|
| |
Barts Moderātors Lv
| Subject: Re: Evrikorus.. Mon May 11, 2009 10:23 am | |
| Squad 1: Squad Leader - Homerjsimpson Medic - Barts Es jau ar Homeru kā Tēvs ar dēlu | |
|
| |
darkly24 =LV=
| Subject: Re: Evrikorus.. Mon May 11, 2009 11:00 am | |
| Vo vo...vajadzēja vēl tik Mārdžu vai Lizu pirmajā squadā un ģimenes uzņēmums gatavs! | |
|
| |
ikaplers
| Subject: Re: Evrikorus.. Mon May 11, 2009 11:36 am | |
| darkly - tas Tev labi sanāca par to ģimenīti! | |
|
| |
Homerjsimpson Admin
| Subject: Re: Evrikorus.. Mon May 11, 2009 2:42 pm | |
| - ikaplers wrote:
- darkly - tas Tev labi sanāca par to ģimenīti!
man Vēl ir TUZIX! | |
|
| |
karlis_kavacis Admin
| Subject: Re: Evrikorus.. Mon May 11, 2009 3:58 pm | |
| Ok, vēl viens updeits sarakstam ... vēl joprojām NAV galējais variants
Squad 1: Squad Leader - Homerjsimpson Barts Tuzix
Squad 2: Squad Leader - darkly24 R.Kirils karlis_kavacis
Rezerve: kirdik007 The_Champ23 | |
|
| |
darkly24 =LV=
| Subject: Re: Evrikorus.. Mon May 11, 2009 4:06 pm | |
| Nu tad vai kāds no rezervistiem varētu pieteikties pamatsastāvā, jo mums pagaidā sanāk 5 cilvēki! Kurš var un vēlas lūdzu piesakieties, nevajag kautrēties! Mēs jau nekādā pasaules mēroga turnīrā nepiedalamies, vienkārši prieka pēc sacīkstes nelielas uztaisīsim! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Evrikorus.. | |
| |
|
| |
| Evrikorus.. | |
|